Werken bij Jut en Jul

Het gezelligste terras van Deurne

WERKEN BIJ JUT EN JUL

Heb je al eens gehoord van onze legendarische personeelsuitjes?

Bij Jut&Jul kom je thuis, zijn we niet alleen je werk maar ook je familie!

Wat kun je van ons verwachten?

• Een keuken waar je kokshanden van beginnen te jeuken • De lekkerste personeelsmaaltijden • Natuurlijk sluiten we de dag samen gezellig af met een drankje • Ruimte voor ontwikkeling door training of opleiding op onze kosten • Het gezelligste terras van Deurne! • Een goed en groeiend salaris

Wij, Laura en Roel, krijgen per 1 april de sleutel van het prachtige pand aan de Markt 5 in Deurne. Na 5 jaar een lunch-café gehad te hebben in Bakel is het tijd voor JUT&JUL 2.0!

We zijn jong, gedreven en flexibel met een echt ondernemershart. Jut&Jul eten en drinken J&J wordt de nieuwste favoriete plek van Deurne, waar iedereen terecht kan. Van gezellig lunchen op het terras en dineren in de grote serre, tot borrelen en dansen in de brasserie. Je ontmoet, ziet en word gezien in een hip maar warm grand-café. En houd het daar op? Nee hoor, we hebben nog 4 extra area’s waar gasten terecht kunnen voor een private dining, besloten feest of lange zomeravond op het dakterras!
WERKEN BIJ JUT EN JUL

Wat zoeken we

Collega’s die vooruit willen in alle geuren en kleuren. Het gaat bij ons niet persé om hoe je CV eruit ziet. We gaan gewoon met je in gesprek en kijken waar je het beste past binnen ons bedrijf. Fulltime of een paar uurtjes na school, met of zonder diploma’s, jong of ervaren, bij ons is er voor iedereen wat te doen.

Stuur IKWILWERKENBIJJUT&JUL naar 06-58800600 of bel ons gerust.
Mailen mag natuurlijk ook: info@jutenjuldeurne.nl Wij hebben er zin in, jij ook?.